SvenskaDanskEnglish
Sök
Godsletaren
 

Aktuellt

12.10.13
Chaufförer i svarta skattefilen - artikel i GP
Närmare 400 utländska lastbilschaufförer och fyra västsvenska åkerier har tillsammans skattekrav att vänta på över 50 miljoner kronor.
Läs mer »

12.03.02
Sjörättsinstitutet i Stockholm sjösätter ny hemsida
Sjörättsinstitutet har hittills byggt sin hemsida på en plattform som tillhandahålls av Apple. Från och med den 1 juli kommer emellertid Apple inte längre att tillhandahålla den plattformen. Institutet har därför byggt upp två nya hemsidor med adress sjorattsbiblioteket.se/wordpress (svensk sida) samt maritimelawlibrary.se/wordpress (engelsk sida).
Läs mer »

12.03.02
Riskerna med CIF och FOB klausuler - seminarium på Sjörättsinstitutet i Stockholm
Filippo Lorenzon diskuterar riskerna i samband med försäljning under CIF- och FOB-klausuler vid vårens andra kvällsseminarium den 8 mars 2012 kl. 18.00–20.00.
Läs mer »

11.10.02
Kurs i ansvarsförsäkring 31 oktober - 3 november
Svensk Försäkring (f d Försäkringsförbundet) erbjuder kursen Ansvarsförsäkring den 31 okt - 3 nov 2011. Kursen hålls i Informators kurslokaler på Karlavägen 108, Stockholm.

Läs mer »

11.09.30
Transportsäkerhetsdag 2011
Inbjudan till Polisens Transportsäkerhetsdag den 10 november på Svenska Mässan i Göteborg

Läs mer »

Arkiv »

Tjänster för advokatbyråer m fl

Du kanske blir kontaktad av en klient som blivit av med sitt gods och inte får ersättning under någon försäkring. I stället för att dra igång en process mot fraktföraren kan man då pröva att hitta godset med hjälp av Godsletaren. Se länk om godssökning för handel och industri

Eller har Du blivit kontaktad av en transportör som ligger i tvist med sin kund om ett manko. Kontakta Godsletaren! Mer info här.

Som konkursförvaltare för ett transportföretag skall Du kanske se till att klientens kunder får sitt gods, att gods som tagits i pant utreds, att oidentifierat gods identifieras och levereras eller att gods, som på väg till Din klient stoppats i utlandet, hittas. Vänd Dig till Godsletaren Tracing! Läs mer under Godsidentifiering och Utredning ! 

Skriv ut

Tipsa en vän